Development

Când vine vorba de dezvoltare sau implementare, fiecare proiect al nostru are la bază trepiedul: "buna funcţionalitate", "viteza mare de răspuns" şi "uşoara usabilitate". Experienţa ne-a arătat că dacă temelia unui proiect este compusă din aceste ingrediente, finalitatea acestuia va fi una pozitivă.

Fiecare bit de cod scris este optimizat şi se folosesc ultimele softuri şi tehnologii de pe piaţă pentru a crea functionalităţile cele mai bune.

Suntem specializaţi în dezvoltarea de soluţii folosind HTML, xHTML, HTML5, CSS, CSS3, JavaScript, PHP, MySQL, PostgreSQL . În ceea ce priveşte CMS, avem multă experienţă cu: Laravel, Phalcon, AngularJS, Aurelia JS, NodeJS, ReactJS, Wordpress, Prestashop, Magento, propriul nostru CMS.

Web Design

Trendurile din web se schimbă mereu. Look-urile fresh sunt foarte apreciate de vizitatori, dau impresia de "up-to-date" şi totodată oferă mai multă încredere vizitatorului, care se transformă în potenţial client. Designerii noştri sunt atenţi la detalii şi colaborează foarte mult cu colegii lor de la promovare pentru a realiza layout-uri plăcute, utile şi totodată uşor de utilizat atât pentru clientul nostru cât şi pentru vizitator.

Platforme Opensource

Software-ul Open Source a prins rădăcini din ce în ce mai adânci şi mai ramificate în ultimul timp. Avantajul de a folosi Software Open Source este faptul că reduce timpul de dezvoltare şi totodată prţeul final al aplicaţiei care poate fi cu mult mai mic. Astfel clientul plăteşte rezultatul, nu dezvoltarea întregii aplicaţii, ci doar customizarea Software-ului Open Source.

Web App

Aplicaţiile ne uşurează munca, ne automatizează procesele, ne oferă dinamicitate. Însă oricât de utilă ar fi o aplicaţie, e foarte importantă accesibilitatea ei. Abilitatea de a o accesa prin intermediul browserului, oferă deosebit de multă mobilitate. Având la dispoziţie un dispozitiv mobil precum notebook/tableta/smartphone, aplicaţiile web pot fi accesate uşor şi rapid.

Suntem specializaţi în dezvoltarea aplicaţiilor web şi optimizarea lor pentru dispozitive mobile, mai ales pentru tablete sau smarphone-uri unde interfaţa de bază este "touch-ul".

Deschidem orizontul
succesului tău.

Adresa

Cluj-Napoca
Str. Inău, nr. 22
ROMÂNIA

Urmăreşte-ne