Din 2007 FaroDevelopment luminează.

Am ales acest mix între două cuvinte, unul italian, celălalt englez, nu întâmplător. Latinii sunt cunoscuţi pentru imaginaţie, englezii pentru seriozitate şi profesionalism, ne place să credem că aceste atribute caracterizează serviciile oferite de noi. Faro se traduce în română prin “far” şi constituie orientarea sau ghidarea de la ţărm pentru navele maritime. Prin analogie noi oferim, clientului nostru, nu numai servicii de development (gama în timp s-a imbogăţit) dar şi consultanţă, sfaturi şi de cele mai multe ori construim soluţia de la A-Z, în strânsa colaborare cu partenerul nostru, clientul.

Tratăm cu atenţie sporită fiecare cerere venită de la clienţii noştri, fie că se doreste un site de prezentare, un portal online sau realizare unui software web based prin care anumite procese să se automatizeze/digitalizeze, noi oferim soluţia optimă. Ne străduim să implementăm cele mai noi tehnologii, cât mai eficient, iar feedback-ul clienţilor noştri arată că reuşim.

S-au scurs 7 ani, iar noi ne-am maturizat o dată cu firma, am crescut, am muncit mult, însă am făcut-o întotdeauna cu pasiune. Ne place ceea ce facem, fiecare proiect finalizat este o nouă realizare, fiecare linie de cod pe care o scriem o facem cu profesionalism, fapt confirmat de clienţii satisfăcuţi până în prezent.

Adela
Adela
SEO & Web Marketing
Alina
Alina
Head Account Manager & SEO Specialist
Ciprian
Ciprian
CEO & Art Director
Daniel
Daniel
Web Developer & Designer
Florin
Florin
CFO & PHP Web Developer
Ioana
Ioana
Front-end Developer
Natalia
Natalia
Web Developer
Olga
Olga
Web Developer
Roxana
Roxana
Project Manager
Roxana
Roxana
Web Developer

Daca vrei sa ni te alaturi, vrem sa descoperim care e pasiunea ta.

Pentru ca suntem in continua cautare de noi colegi, fiecare cu diverse aptitudini in ceea ce priveste munca pe care o dezvoltam.

Deschidem orizontul
succesului tău.

Adresa

Cluj-Napoca
Str. Inău, nr. 22
ROMÂNIA

Urmăreşte-ne