ANALIZEAZĂ
GRATIS SITE-UL TĂU !

Află în câteva secunde cât de bine este optimizat site-ul tău pentru motoarele de căutare

Va rugam asteptati, in cateva secunde vom finaliza verificarea site-ului.

Folosim algoritmi de o mare complexitate care sunt asemanatori cu cei utilizati de Google si Bing.

Pentru o oferta personalizata ne puteti contacta Aici
sau la tel. 0040 264 700 388

Optimizare seo

Optimizarea este considerată primul şi cel mai important pas către succes pentru orice afacere care operează în mediul online. Utilizatorii / clienţii şi-au schimbat comportamentul în ceea ce priveşte căutarea informaţiilor şi decizia spre achiziţii.

Este perioada în care totul se petrece în mediul online: aici se caută şi se accesează cele mai importante informaţii, se creează opinii şi se iau deciziile în achizitii. Pentru a putea fi găsit de către clienţi, pentru a pune în evidenţă produsele şi/sau serviciile dvs., optimizarea este prima strategie ce trebuie luată în considerare pentru orice afacere prosperă.

În prezent, peste 40 de afaceri ale clienţilor noştri sunt în continuă expansiune datorită beneficiilor serviciului de SEO.

Pentru a întelege mai bine ce presupune acest servicu oferit de noi, venim în întampinarea voastră cu explicaţiile necesare oricărui începător.

SEO este prescurtarea de la “Search Engine Optimization”, reprezentând optimizarea site-ului dvs. pentru motoarele de căutare în baza unor cuvinte cheie împreună alese şi fiind reprezentative pentru domeniul de activitate întreprins de dvs. Scopul acestui serviciu este de a "manipula" favorabil poziţia rezultatelor obtinute în urma căutărilor efectuate pe baza cuvintelor cheie relevante pentru site-ul dvs. Finalitatea principală este aceea de a aduce trafic relevant pe site-ul / pagina optimizată.

În procesul de optimizare se regăsesc mai multe acţiuni care trebuie efectuate, astfel putem împărţi SEO în două mari categorii: SEO On Page şi SEO Off Page.

Seo on page

SEO On Page include toate procesele care se desfăşoara în interiorul site-ul pentru a-l face cât mai prietenos cu utilizatorul şi motorul de cautare. Conţine acţiuni de optimizare a textului existent pe site, conform unor reguli bine stabilite, completarea şi optimizarea codului sursă pe care motorul de căutare îl indexează (meta tag-urile, link-urile din site, pozele şi video-urile existente în site); toate acestea avand la bază cuvintele cheie deja alese în faza de analiză.

Seo off page

SEO Off Page este procesul prin care site-ul dumneavoastră este făcut popular în mediul on line. Astfel se crează mai multe texte, pentru fiecare cuvant cheie al site-ului şi sunt postate pe diferite blog-uri, forum-uri, directoare, articole online, social bookmarking; asta pentru a obţine cât mai multe link-uri de calitate care să ajute la ridicarea cuvintelor cheie.

Ciprian Ciortea

Deschidem orizontul
succesului tău.

Adresa

Cluj-Napoca
Str. Inău, nr. 22
ROMÂNIA

Urmăreşte-ne